Wat kan Arthur Wigbout betekenen als vormgever voor een uniek logo ontwerp?

arthur-wigboutEen goed visueel vormgever ontwerpt unieke imago’s.

Als visueel vormgever ontwerp ik samen met u een sterk beeldmerk dat uw bedrijfsidentiteit versterkt. Samengevat: uw visuele identiteit. Een goede visualisatie maakt het niet alleen gemakkelijker om herkend te worden, het draagt ook uw idee uit en zorgt er voor dat het sneller is verankerd bij uw doelgroep. Tevens is het uniek, veelzijdig toepasbaar en tijdloos.

Door de juiste combinatie van een sterk beeldmerk, kleurgebruik en een stevige typografie én door uw heldere bedrijfsfilosofie, krijgt uw bedrijf unieke uitstraling.  Voor het ontwikkelen van een logo of beeldmerk wil ik graag uw sparring-partner zijn. Want ik vind dat u zichzelf moet ‘herkennen’ en dat het geen dertien-in-een-dozijn-dingetje mag worden. Het is de investering meer dan waard om hiervoor de tijd te nemen!

– Wij visualiseren uw woorden tot een beeldmerk of graphic.
– Wij maken ideeën tastbaar door uw plannen om te zetten in een artist impression.
– Wij tekenen en schilderen illustraties die iets aan uw woorden toevoegen of het gemakkelijk leesbaar maken.

En omdat een website niet hetzelfde is als een reclamebord of bedrijfskleding zorg ik er voor dat het logo veelzijdig toegepast kan worden.
Heeft u een idee of specifiek product voor ogen waarvoor iets moet worden ontworpen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.