Portfolio van Wigbout & Wigbout

Wij zijn gespecialiseerd in het visueel bekend maken van úw bedrijf, producten en diensten. Reclame maken dus. Visual branding. Want u wilt niet wegvallen in het drukke (internet) verkeer.
Een imago moet snel herkenbaar zijn door frisse eenvoud. Daarbij moet het breed toepasbaar zijn. Uw beeldmerk moet een uniek ontwerp zijn, overal in het oog springen. Of liever nog: knallen!

Op het sportveld bijvoorbeeld. Niet bescheiden langs de kant staan, maar de aandacht zoekend. Als er iemand langs de kant zou moeten schreeuwen dan is het uw reclamebord wel… Want úw herkenbaarheid, daar draait het bij reclame maken om. Van fijne druk tot XXL-formaat prints. Daarom ontwerpen wij zelf. Zodat we feeling houden bij wat belangrijk is zonder dat dat over allerlei schijven gaat. Dan blijft u zichzelf herkennen in het imago wat u voor ogen heeft voor uw bedrijf.

Via deze link naar Instagram kunt u een deel van onze recente projecten binnen de sign bekijken. Als u een idee wilt krijgen van de websites waarbij wij het design hebben verzorgd, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Als u ons een whatsapp stuurt, nemen wij contact met u op.