Webdesign en webonderhoud van uw (bestaande) site

Webdesign naar uw wensWebdesign: uw website als maatpak

 

Uw website is niet meer van deze tijd en u vindt dat het tijd is voor een nieuwe, maar u weet niet waar u moet beginnen? Er is ook veel om over na te denken, niet alleen de navigatie van de site moet duidelijk zijn, ook de content moet aantrekkelijk zijn (en blijven). Conversie is belangrijk. En hoe zit het eigenlijk met de veiligheid? Kortom: op maat gemaakt maar eenvoudig van snit of voorzien van de nieuwste trends en technische mogelijkheden?

Iedere website is als een maatpak, het moet degelijk zijn, maar u wilt ook wel een beetje met de nieuwste mogelijkheden werken. Uw website is het digitale verlengstuk van uw bedrijf. In een ideale situatie bevestigt het uw bestaande klanten in de goede keuze die zij hebben gemaakt. Namelijk dat zij voor u hebben gekozen. Tegelijk is het een digitaal visitekaartje voor potentieel nieuwe opdrachtgevers. Daarbij moet de website ook nog de juiste look & feel uitstralen, het is uw digitale brochure.

Wij die eerste opzet van de website denken wij met u mee. Wij stappen in de schoenen van uw klant, waardoor alle ballast wordt afgeworpen. En als de site online gaat, kunt u de touwtjes weer helemaal zelf in handen nemen. Wilt u het webonderhoud zelf doen?
Dat moet natuurlijk zonder kleerscheuren lukken. En als daar te kort tijd voor is, dan helpen wij graag een handje.

• Domeinnaamregistratie (SIDN)
• Webhosting (inclusief mailafhandeling)
• Webdesign en webonderhoud
• Onderhoudsabonnement (contentbeheer)
• Koppeling naar sociale media
• Uitbreidbaar met modules (bijvoorbeeld een webshopmodule)

Onderhoudsabonnement (technisch of visueel onderhoud)
Heeft u een website waar u nog wel even mee verder kunt, maar wordt het onderhoud te veel? Dan kunt u gewoon gebruik maken van ons onderhoudsabonnement. Wij verzorgen de regelmatige verversing van teksten en afbeeldingen. Als u wilt, heeft u er dus geen omkijken meer naar.